Trekant med kona slike jenter vil guttene ha

Har nevnt det til en kamerat av meg også som jeg er veldig trygg. Du har sannsynligvis bare misfortstått litt av opplegget, og kompisen til typen din har vært med på å spille et skittent spill. Vi visste jo begge hva denne karen var der for. Det var allerede bestemt at bestevenninna til dama mi og kompisen skulle bange i løpet av nachet. Fikk nesten oppleve det en gang sammen med et vennepar av meg. Vis mer - Mange er nok åpne for å ha trekant i ungdommen eller i tidlig voksen alder, men det er ikke så ofte at etablerte par har med seg en gjest i senga, sier Kjøs. Jeg sa jeg ikke syntes det var akseptabelt, og begrunnet det vel i heten med at "jeg vet hva som skjer på slike nach". Noen som vet om hvor jeg kan finne en jente til å være med da, hehe? Fantasien om at kvinner er så kåte at de må ha to menn er også populær. Hvis du ikke har lyst til å ha en trekant, må du nesten bare si det som det er - at dette ikke appellerer til deg, at du vil ha partneren din for deg selv eller lignende. Vi venter barn sammen om noen uker og han har mast om denne trekanten i snart 2 år, så han er vell grundig hypp på det for og si det slik. Man må prate om slike ting på forhånd slik som NurseBetty sier, og bli enige om hva som er greit og ikke. Når det gjelder trekanter og slike ting som dette er det viktig at alle parter føler seg innkludert, og ikke ekskludert.

Gratis chattesider norge norsk gay porno

En begrunnelse mange kanskje vil bruke er "er hun/han utro, så fortjener hun/han ikke meg uansett men husk at ingen ønsker å oppleve utroskap. Men jeg vil ikke være den kjedelige heller Jeg vet at han har vanvittig lyst til dette men har jeg det, det er spm? Trekant-fantasier kan altså spille opp til mange ulike aspekter ved sex, sier han. Ifølge eksperten er det ikke så vanlig. Jeg sier ikke at det du har gjort er noe du bør gå rundt å skamme deg over, men i framtiden må du ha klar dialog med typen din og vite med sikkerhet at det er det han ønsker. Sjønner ikke overdrivelsen og homofobi frykten som mange. Vær ærlige og åpne om hva dere vil, og hva dere vil være for hverandre. Nå endte det i stedet opp med at denne karen sa noe upassende til bestevenninna, noe som lagde dårlig stemning, og det endte opp med at dama mi og bestevenninna ble sur reiste hjem i stedet. Jeg er allikevel interessert i å vite om andre ville tillatt det. G hadde faktisk problemer med å sove etter at jeg leste tilfeldig inlegget her igår, hehe. Noen dager senere fikk jeg vite om hendelsen, og må si jeg ble overrasket og noe sjalu over at hun ville sitte alene på nach med en helt ukjent kar, mens venninna og kompisen hadde sex på et annet rom. Kommunikasjon er essensielt for at alle parter skal være komfortable og ha det bra etter endte hendelser. Hver gang vi har sex snakker han om denne trekanten, ikke at snakk plager meg men jeg skjønner jo at dette er noe han virkelig vil skal realiseres. Det ble dårlig tatt imot, og jeg ble selvfølgelig beskyldt for å ikke stole på hun.

og han har gitt uttrykk for at han ønsker at du skal ha sex med kompisen hans, betyr det ikke at du har fått "klarsignal" til å gjøre det forran han når han sovner. LES OGSÅ: Fetisjene du ikke visste eksisterte, menn fantaserer om variasjon og spenning. Uavhengig av hva dere skriver har jeg sagt at slike nach er uakseptable i fremtiden, for begge parter. Har kjæresten din erklært, eller tullet med at han gjerne skulle hatt en tredje kvinne i sengen med dere - gjerne en god venninne av deg eller en felles bekjent. Snakk med partneren din og beklag at det ble så mye misforståelser, og forklar han at du aldri mente å såre han. Til info: Denne saken har tidligere vært publisert på, men er tatt opp igjen til nytte for nye lesere. Synes det er kjempe opphissende å se en jente som nyter totalt, samtidig som det hele er veldig kinky og spennende. Hva skal man si til slik, og hvorfor er egentlig menn så fryktelig opptatt av å ha sex med to samtidig? Jeg er veldig skjenert av meg og har ikke helt slått meg løs seksuelt ennå for og si det slik. Dersom han ville late som han sov, må han gi tydelig uttrykk for det, spør han om du er usikker på hva han egentlig ønsker, og ikke bryt med dine egne grenser for hva som er greit bare for å tilfredstille partneren din. Prøv å vær litt mer observant og se situasjonene rundt deg, ikke bare "anta" og tro at det er slik det er og skal være, eller hva andre ønsker og vil ha, uten å vite. Han tenner på det at jeg blir "tatt" av en annen, eller at "de" tar meg. Ifølge Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, har dette noe å gjøre med det faktumet at menn ofte har sexfantasier som ikke handler så mye om relasjoner, men om variasjon og spenning.

Hot hairy girl orgasms on omegle game.


Thai massasje jessheim date today

Jeg er overhodet ikke homo, ikke bi heller, men jeg er ikke redd for å komme borti en annen mann. Hadde jeg virkelig ingen grunn til å reagere? Når det er sagt fantaserer menn også gjerne om trekant med to menn og én dame; disse fantasiene inneholder gjerne maktaspekter, det å dominere en dame. Kort fortalt hadde hun en fuktig kveld på byn, sammen med en av hennes kompiser og en gjeng venninner. I løpet av kvelden møtte de en kar på en nattklubb, og når det nærmet seg stengetid fant dama mi, bestevenninna, kompisen og denne "nye" karen ut at de skulle på nach sammen. Mange heterofile menn fantaserer om sex med en mann, selv om de ikke nødvendigvis har lyst i virkeligheten. Jeg synes egentlig at du ikke trenger å begrunne hvorfor du ikke har lyst. Ikke ha trekant hvis du ikke vil. Dersom partneren din han har lyst til å ha trekant med deg og en annen kvinne eller mann, mener Kjøs at det er viktig at du ikke sier ja kun for å gjøre han fornøyd. Vil du ikke, så må partneren din bare forholde seg til det, sier Kjøs. Etter en fuktig kveld på byen ble jeg med dem hjem hvor vi begge begynte å kysse og kjærtegne henne. Når han forteller i korte trekk om hvor vilt sex liv de hadde blir jeg litt nedfor, for jeg er så skjenert og slipper meg ennå ikke helt løs selv om jeg noen gang vil. Jeg er en mann som har fantasi om å totalt sjemme bort en jente/kvinne sammen med en annen mann. Jeg har ikke hatt all verdens med sex partnere og er bare 21, noe jeg er stolt over men i dette tilfellet tror jeg det ødelegger litt!

Sex sandefjord online dating tips

Og det er vel i bunn og grunn sant - i den situasjonen der, så hadde jeg ikke klart å stole 100 på hun. Kjæresten min vil ha trekant med meg og en annen mann! Kunne godt tenkt meg å gjøre fantasien til virkelighet, men er enig at det er greiest uten alkohol og sånn inne i bildet. Ble minnet på en situasjon som (nesten) skjedde med dama her for en god stund tilbake etter å ha lest i tråden "Dama rota seg opp i en ufrivillig trekant" (Se link nederst). Kanskje han latet som han sov ettersom han ville se hvor dine grenser gikk og om du var villig til å gå bak ryggen hans rett oppi trynet på han.